The Cream

200 ml

Pris 269:-

The Cream är en vårdande lätt kräm som även ger fukt, glans och lyster åt ett torrt/slitet hår. Passar alla hårtyper, oavsett längd eller tjocklek.

• Återuppbygger samt återfuktar håret

• Jämnar ut kluvna toppar och motverkar frizz.

• Värmeskyddande för behandling med plattång/locktång

Applicera ett pump i handdukstorkat hår. Låt sedan håret självtorka alternativt torka håret med en hårfön så det är halvtorrt. Applicera sedan ett pump till i längderna och torka sedan torrt. (Du kan behöva mindre mängd om du har tunt/fint hår.)

 

 

Helianthus Annuus Seed Extract

Skyddar håret emot skador orsakade utav mekaniskt slitage/fria radikaler. Återuppbygger håret, färgbevarar samt ger milt UV-skydd.

Hydrolyzed Vegetable Protein PG-propyl Silanetriol

Växtbaserat protein och silikonblandning som stärker och återupplivar torrt och skadat hår. Proteinet är utformat för att tränga in genom fjällskiktet (cuticle) och för att stärka insidan (cortex) med protein. Silikonet lämnar ett tunt skyddande lager för att motverka slitage från till exempel värmestyling eller mekaniskt slitage. Slutresultatet är ett starkare och mjukare hår med otrolig glans!

Oleyl Erucate

Ger vård, glans och den silkeslena känslan. Används inom hudvårdsindustrin för den mjukgörande känslan.

Aminopropyl Phenyl Trimethicone

Förebygger slitage och slätar ut frizziga hår. Ger otroligt långvarig glans och lyster. Ger värmeskydd för hårfön/plattång/locktång.

Vitamin B5

Motverkar mekaniskt slitage på håret samt ger en lätt volymgivande känsla. Går in på djupet och återfuktar samt ger glans.

Hydrolyzed Keratin (från fårull)

Extremt återfuktande för insidan utav håret samt stärkande aminosyror. Ger den lyxiga återfuktande känslan.

Facebook

Åsgatan 12, 791 70 Falun SWEDEN

info@kvanhair.com

Denna produkt samt alla rättigheter till sidan ägs av Hair Shade AB

Copyright 2019 @ Kvan Hair